Prodej a servis

Servis

Hyundai Ioniq 6 IONIQ 6 Power (77 kWh) 4×2 STYLE Prem, DSM PNM

Vaše cena: 1 490 000 Kč
Původní cena:
1 700 000 Kč
Objem motoru:
1 ccm
Výkon:
168 kW
Barva:
Černá
Stav km:
1 702
Palivo:
elektro
Rok:
2023
Převodovka:
automat
Typ vozu:
Osobní
Dostupnost:
Volný
Stav:
perfektní
Karosérie:
limuzína
Náhon:
přední
Standardní výbava:
360° monitorovací systém (AVM), 8x airbag, ABS, alu kola, Android Auto, Apple CarPlay, asistent jízdy v jízdním pruhu, asistent jízdy v koloně, asistent rozjezdu do kopce (HSA), asistent změny jízdního pruhu, aut. klimatizace, aut. převodovka, automatické přepínání dálkových světel, autorádio, bezdrátová nabíječka mobilních telefonů, bezklíčové startování a odemykání, bluetooth, centrál dálkový, deaktivace airbagu spolujezdce, denní svícení, digitální příjem rádia (DAB), dotykové ovládání palubního počítače, el. okna, el. seřiditelná sedadla, el. sklopná zrcátka, el. víko zavazadlového prostoru, el. zrcátka, hands free, hlídání jízdního pruhu, hlídání mrtvého úhlu, hlídání provozu při couvání (RCTA), imobilizér, kožené čalounění, LED denní svícení, multifunkční volant, nastavitelný volant, palubní počítač, parkovací kamera, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, plní 'EURO VI', pohon 4x2, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), satelitní navigace, sledování únavy řidiče, stabilizace podvozku (ESP), střešní okno, tempomat, třízónová klimatizace, USB, vyhřívaná zrcátka, zatmavená zadní skla
Poznámka:
SKLADEM!! Předváděcí vůz Hyundai IONIQ 6, který je v perfektním stavu, možno zakoupit a převzít na konci léta, přelom srpna a září. Je možno zakoupit na úvěr, nebo dát Vaše stávající vozidlo na protiúčet. K vozu zimní pneu a plně nabitá baterie. V případě Vašeho zájmu volejte prosím podejce Davida Janáče na tel. 775 994 338.

Mám zájem o vozidlo a testovací jízdu






* povinná položka
Zpět na přehled vozidel

Autocentrum Dojáček je držitelem certifikátu ISO 9001:2008

Zásady ochrany osobních údajů

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v dokumentu Prohlášení o COOKIES - zde.