Prodej a servis

Servis

Hyundai Bayon Bayon MY23 1.2i Comfort Club, 16" alu

Vaše cena: 423 890 Kč
Původní cena:
463 890 Kč
Objem motoru:
1198 ccm
Výkon:
62 kW
Barva:
Červená
Stav km:
1
Palivo:
benzín
Rok:
2023
Převodovka:
manuál
Typ vozu:
Osobní
Dostupnost:
Volný
Stav:
nový
Karosérie:
SUV
Náhon:
přední
Standardní výbava:
6x airbag, ABS, alu kola, autorádio, bluetooth, centrál dálkový, dělená zadní sedadla, denní svícení, el. okna, el. zrcátka, hands free, hlídání jízdního pruhu, imobilizér, LED denní svícení, man. klimatizace, manuální převodovka, multifunkční volant, nastavitelný volant, palubní počítač, plní 'EURO VI', pohon 4x2, posilovač řízení, přední světla LED, protiprokluzový systém kol (ASR), sledování únavy řidiče, stabilizace podvozku (ESP), tempomat
Poznámka:
SKLADEM !!! Hyundai Bayon ve výbavě Comfort, v červenci vyrobený plus k tomu další vozy na skladě, je tedy možné je zakoupit a převzít ihned. Další vozy objednáváme průběžně ve výrobě.. Zdarma zimní pneu, plná nádrž paliva a gumové koberce. Při zakoupení vozu na úvěr doplňky zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Rádi od Vás oceníme a vykoupíme stávající vůz na protiúčet. Volejte prodejce Davida Janáče na tel. 775 994 338.

Mám zájem o vozidlo a testovací jízdu






* povinná položka
Zpět na přehled vozidel

Autocentrum Dojáček je držitelem certifikátu ISO 9001:2008

Zásady ochrany osobních údajů

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v dokumentu Prohlášení o COOKIES - zde.