Prodej a servis

Servis

Hyundai i30 I30 23 WG 1,0 TGDI MT FAMILY COMFORT

Vaše cena: 466 890 Kč
Původní cena:
536 890 Kč
Objem motoru:
998 ccm
Výkon:
88 kW
Barva:
Červená
Stav km:
5
Palivo:
benzín
Rok:
2023
Převodovka:
manuál
Typ vozu:
Osobní
Dostupnost:
Volný
Stav:
nový
Karosérie:
kombi
Náhon:
přední
Standardní výbava:
6 rychlostních stupňů, 8x airbag, ABS, alu kola, Android Auto, Apple CarPlay, autorádio, bluetooth, centrál dálkový, dělená zadní sedadla, denní svícení, digitální příjem rádia (DAB), dojezdové rezervní kolo, el. okna, el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, hands free, hlídání jízdního pruhu, imobilizér, LED denní svícení, man. klimatizace, manuální převodovka, multifunkční volant, nastavitelný volant, parkovací senzory zadní, plní 'EURO VI', pohon 4x2, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), stabilizace podvozku (ESP), tempomat, USB
Poznámka:
SKLADEM !!! Hyundai i30 kombi ve výbavě Family Comfort, teď v dubnu vyrobený, máme dva kusy, v barvě Sunset Red Pearl (červená metalíza) a Shimmering Silver Metallic (stříbrná metalíza), je tedy možné zakoupit a převzít ihned. Zdarma zimní pneu, plná nádrž paliva a gumové koberce. Při zakoupení vozu na úvěr doplňky zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Rádi od Vás oceníme a vykoupíme stávající vůz na protiúčet. Volejte prodejce Davida Janáče na tel. 775 994 338 nebo Ivana Koreného na tel. 722 475 658.

Mám zájem o vozidlo a testovací jízdu






* povinná položka
Zpět na přehled vozidel

Autocentrum Dojáček je držitelem certifikátu ISO 9001:2008

Zásady ochrany osobních údajů

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v dokumentu Prohlášení o COOKIES - zde.