Prodej a servis

Servis

Hyundai Tucson Tucson MY23 1,6 T-GDI 4x2 110 kW Start

Vaše cena: 569 900 Kč
Původní cena:
679 000 Kč
Objem motoru:
1598 ccm
Výkon:
110 kW
Barva:
Červená
Stav km:
5
Palivo:
benzín
Rok:
2024
Převodovka:
manuál
Typ vozu:
Osobní
Dostupnost:
Volný
Stav:
nový
Karosérie:
SUV
Náhon:
přední
Standardní výbava:
6 rychlostních stupňů, 6x airbag, ABS, Android Auto, Apple CarPlay, asistent rozjezdu do kopce (HSA), autorádio, bluetooth, centrál dálkový, denní svícení, digitální příjem rádia (DAB), dojezdové rezervní kolo, el. okna, el. zrcátka, hands free, hlídání jízdního pruhu, imobilizér, man. klimatizace, manuální převodovka, multifunkční volant, nastavitelný volant, palubní počítač, parkovací kamera, plní 'EURO VI', pohon 4x2, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), sledování únavy řidiče, stabilizace podvozku (ESP), start-stop systém, tempomat, USB
Poznámka:
SKLADEM!! Nový vůz Hyundai Tucson 1,6 T-GDI Start v červené barvě, který je možno zakoupit a převzít ihned. Je možno zakoupit na úvěr, nebo dát Vaše stávající vozidlo na protiúčet. K vozu zimní pneu a plná nádrž paliva. V případě Vašeho zájmu volejte prosím podejce Davida Janáče na tel. 775 994 338.

Mám zájem o vozidlo a testovací jízdu






* povinná položka
Zpět na přehled vozidel

Autocentrum Dojáček je držitelem certifikátu ISO 9001:2008

Zásady ochrany osobních údajů

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v dokumentu Prohlášení o COOKIES - zde.