Změna pracovní doby v období letních prázdnin pro pobočku Kolbenova:

Prodej:
Po-Pá: 8:00 - 17:00, So: zavřeno
Servis:
Po-Pá: 7:00 - 17:00, So: zavřeno

Prodej a servis

Servis

Fiat 500 500 1.0 70k BSG

Vaše cena: 468 400 Kč
Výkon:
70 kW
Barva:
Modrá
Stav km:
1
Palivo:
benzín
Rok:
2024
Převodovka:
manuál
Typ vozu:
Osobní
Dostupnost:
Volný
Stav:
nový
Karosérie:
hatchback
Náhon:
přední
Standardní výbava:
Modrá Magnetico, Kola 15, Paket Comfort, Airbag řidiče, Airbag spolujezdce, Boční airbagy, Hlavové airbagy, Kolenní airbag řidiče, ESP, ASR, MSR, HBA + Hill Holder (asistent rozjezdu do kopce), Monitoring tlaku v pneumatikách (TPMS), Funkce připomenutí bezpečného pásu pro všechna sedadla, Dálkové ovládání centrálního zamykání, Výškově nastavitelný volant, Manuální klimatizace s protipylovým filtrem, Elektrický posilovač řízení Dualdrive™, Elektricky ovládáná přední okna, Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka v černé barvě, Vyřívané zadní okno, Zadní stěrač, Tempomat, Omezovač rychlosti, Sada na opravu pneumatik Fix & Go, Volant čalouněný techno kůží, Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, UConnect rádio s 7" dotykovým displejem, Bluetooth, Handsfree a ovládáním na volantu, USB, AUX, DAB, Zrcadlení telefonu Apple CarPlay/Android Auto a 4 reproduktory, , Přední nárazník v barvě karosérie, Manuál v lokálním jazyce, Asistenční štítek, Stop&Start, Štítek Fix&Go, Paket Comfort - Zadní parkovací senzory - Dešťový senzor - Přední mlhové světlomety - Vyhřívaná vnější zpětná zrcátka (GTM) - Zadní sedadla dělená v poměru 50:50 (195)
Poznámka:
Vůz je ihned k dispozici. Možnost nákupu na úvěr nebo vykoupíme starší vůz protihodnotou. V případě zájmu o tento vůz volejte p. Jan Zeman, tel. č. 702 291 392.

Mám zájem o vozidlo a testovací jízdu






* povinná položka
Zpět na přehled vozidel

Autocentrum Dojáček je držitelem certifikátu ISO 9001:2008

Zásady ochrany osobních údajů

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v dokumentu Prohlášení o COOKIES - zde.